Onze diensten

Met onze diensten ondersteunen wij u met fiscaal advies, belastingaangiften, financiƫle administraties, salaris administraties en het opmaken van jaarrekeningen.

Administraties
Wij kunnen behulpzaam zijn met het digitaal verwerken van aangeleverde gegevens tot een volledige administratie. Er is ook de mogelijkheid om de administratie op locatie te verwerken en kunnen wij behulpzaam zijn bij het begeleiden en het controleren van de administratie die door de klant zelf verwerkt wordt.

Fiscale werkzaamheden
Het adviseren op fiscaal gebied kan op vele onderwerpen betrekking hebben. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsovername, bedrijfsopvolging, welke rechtsvorm er gekozen moet worden en de nog vele andere voorkomende fiscale problemen. Andere werkzaamheden zijn het verzorgen van een bezwaarschrift of een beroepschrift alsmede het verzorgen van de aangiften inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, vennootschapsbelasting.

Jaarrekeningen
Jaarlijks maken wij de jaarrekeningen op, op basis van de verwerkte gegevens. Er is tevens de mogelijkheid om tussentijdse cijfers te produceren, dit kan per halfjaar of per kwartaal zijn.

Salarisadministraties
Elke ondernemer met personeel heeft verplichtingen ten aanzien van het uitreiken van salarisspecificaties en het doen van de aangifte loonheffingen. Wij verzorgen de volledige salarisadministraties voor alle voorkomende branches, waarbij uiteraard rekening word gehouden met de verschillende CAO-regelingen.